Κύπρος: Συνελήφθησαν 50 άτομα που επιχείρησαν να διαφύγουν από τα κατεχόμενα στη Ρόδο

Αστυνομικο Δευτέρα, 30η Ιουλίου 2018
3e80fddd4484c94b7f184cb33444eead.jpg

Στη σύλληψη 50 ατόμων, τα οποία προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω της ζώνης των κατεχόμενων της Κύπρου, στη Ρόδο, προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.

Πενήντα φυγάδες, που είναι ύποπτοι για διασυνδέσεις με τη FETO, την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στη Ρόδο, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.

Τους έπιασαν το Σάββατο, ενώ προσπαθούσαν να ταξιδέψουν παράνομα από τα Κατεχόμενα προς τη Ρόδο. Ανάμεσα στους 50 γκιουλενιστές ήταν πρώην στρατιωτικοί, δάσκαλοι και ένας ξυλουργούς, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγκυρα κατηγορεί τη FETO και τον Φετουλάχ Γκιουλέν για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 4:35ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency