Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Παπαχατζή. Ο Κωακός σύλλογος γυρίζει σελίδα και ετοιμάζεται για τα… πρώτα βήματα της ιστορίας του στην Α2 Εθνική κατηγορία έχοντας στο… τιμόνι του έναν εξαιρετικό προπονητή, του οποίου το βιογραφικό δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης αλλά παράλληλα γεννά και πολλές προσδοκίες για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ''.
Η καριέρα του Παπαχατζή
Ο Θανάσης Παπαχατζής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Αμαρουσίου και το 1994 βρέθηκε στην Δάφνη Δαφνίου. Ακολούθως εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (1998, 1999), ένα κύπελλο (1996) κι ένα ευρωπαϊκό (1996). Το 2000 εργάστηκε στον Πανιώνιο ως βοηθός προπονητή και την αμέσως επόμενη χρονιά επέστρεψε στο Μαρούσι εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Επόμενο σταθμός ήταν ο Ολυμπιακός (2002-03), εν συνεχεία ο Αρης και τη σεζόν 2005-06 η ΑΕΚ. Την επόμενη διετία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη. Η σεζόν 2011-12 τον βρήκε στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν και η επόμενη στον Πανιώνιο. Εχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στο Περιστέρι, τον Πανιώνιο, το ΑΠΟΕΛ Κύπρου, τον Απόλλωνα Πάτρας και το Hoops Λιβάνου. Επίσης έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής, καθώς ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1994 (4η θέση) και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1995 (4η θέση).
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας