“Σε 10 μέρες έτοιμος και ασφαλής ο δρόμος Τιγκάκι-Μαρμάρι- Ο Δήμος Κω με τις δικές του δυνάμεις βελτιώνει το οδικό δίκτυο του νησιού”
Ο Δήμος Κω παρεμβαίνει και δίνει λύση στο δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι.
Όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης σε δημόσιες δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό City93, ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 9 Ιουλίου, τα έργα συνολικής ανακατασκευής του δρόμου και ιδιαίτερα στο προβληματικό σημείο του, μήκους 150 μέτρων, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση λόγω του έλους.
Είναι ένα ακόμα προγραμματισμένο έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.
Ο Δήμος Κω προγραμματίζει στο δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι τις εξής εργασίες:
-Την αποξήλωση του υφιστάμενου οδοστρώματος.
-Την κατασκευή νέας βάσης.
-Την τοποθέτηση σωλήνων για την αποστράγγιση των επιφανειακών υδάτων τα οποία βρίσκονται σε υψηλή στάθμη στην περιοχή.
-Την διάστρωση οπλισμένου σκυροδέματος πριν την ασφαλτική στρώση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διαφορικές καθιζήσεις.
-Την διάστρωση ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.
Ήδη έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το διάστημα που θα διεξάγονται τα έργα στο συγκεκριμένο σημείο.
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε ένα δεκαήμερο και ο δρόμος θα καταστεί ασφαλής για την κυκλοφορία των τροχοφόρων.
Η Κως, κάθε μέρα, κλείνει τις πληγές που έρχονται από το παρελθόν.
Ο Δήμος Κω με τις δικές του δυνάμεις βελτιώνει το οδικό δίκτυο του νησιού, το οποίο παραλάβαμε κυριολεκτικά διαλυμένο.
Όλοι μαζί κάνουμε πιο όμορφη την Κω.
Ήδη προγραμματίζονται παρεμβάσεις στους παραλιακούς δρόμους σε Καρδάμαινα και Τιγκάκι για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας