Κάλυμνος: 43χρονη Σουηδή επιτέθηκε στον οδηγό περιπολικού πιάνοντας τον από το λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας!

Κοινωνια Κυριακή, 10η Ιουνίου 2018
cc0036ae0ca6a2601b9c575937e1d168.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το περιστατικό συνέβη χθες Παρασκευή στις 17.10 το απόγευμα και λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ Καλυμνίων.

Το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε από ξενοδοχείο στο Μασούρι, 53χρονο κάτοχο Σουηδικού διαβατηρίου ο οποίος λόγω μέθης δημιουργούσε φασαρίες και φθορές . Στο περιπολικό συνόδευε τον 53χρονο και η 43χρονη φίλη του.

Λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ, η 43χρονη επιτέθηκε στον οδηγό του περιπολικού, πιάνοντας τον από τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας.

Άμεση ήταν η αντίδραση των δύο αστυνομικών, που ψύχραιμα, αφού ακινητοποίησαν το όχημα, συνέλαβαν την 43χρονη και την οδήγησαν στο ΑΤ Καλυμνίων με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή kalymnos-news.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Κυριακή, 17 Αυγούστου 10:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency