ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

Η Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων του Μονίμου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ». ΦΩΤΟ

Κοινωνια Παρασκευή, 1η Ιουνίου 2018
bac302513454ad5e6ab91c9a90bd21c6.jpg

«Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Μονίμου Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»»


Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας Αιματολόγου κας Διονυσίας Διονυσοπούλου και της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας. Όλγας Ιωαννίδου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Ιατρού ειδικότητας Αναισθησιολογίας κ. Γεώργιου Σανιδά από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Ιατρός ανέλαβε καθήκοντα.
Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ενισχύεται με τρίτο μόνιμο Αναισθησιολόγο. Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο Ιατρός υπηρετούσε στο Νοσοκομείο μας ως Επικουρικός Ιατρός. Με την μονιμοποίηση του Ιατρού δίνεται η ευκαιρία στην Διοίκηση του Νοσοκομείου να προσληφθεί νέος επικουρικός ιατρός ειδικότητας που έχει ανάγκη η ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου μας.
Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής και το σύνολο του Ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στον Ιατρό να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα χειρουργεία, στα επείγοντα του Νοσοκομείου και στους ασθενείς του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-102520.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να  εξεταστεί  η συμπερίληψη όλων των δικαιούχων συντάξεων χηρείας στην αναστολή περικοπής συντάξεων»

Την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας και για τους δικαιούχους με ημερομηνία θανάτου πριν από τις 13 Μαΐου 2016 ζητά με παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας

fb_img_1792648322916.jpg
Μηνάς Κιάρης - Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης: Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Πυλί

Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους

20261021_193419.jpg
Η συνομιλία του Υπουργού Θάνου Πλεύρη και κατοίκων του Πυλίου μετά τα εγκαίνια των θόλων

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.

azores2-kefalos.png
Ναβροζίδης Χ. από τις Αζόρες: «Το Νότιο Αιγαίο στην Ευρώπη των ψηφιακών νησιών - Η γεωγραφία καθορίζει τις αποστάσεις, όχι όμως τις δυνατότητες των πολιτών μας»

Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 10:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας