Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος ερασιτεχνών με την επονομασία “ UCI Kos Grand Fondo ” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να τιμήσει τους θεσμικούς φορείς, χορηγούς και εθελοντές που συμμετείχαν και προσέφεραν τα μέγιστα για την διεξαγωγή του αγώνα.
Ένας αγώνας που άφησε το στίγμα του στο νησί της Κω, ως μέρος όπου μπορούν να διεξάγονται ασφαλείς και ποιοτικοί διεθνείς αθλητικοί αγώνες ποδηλασίας και παρεμφερών αθλημάτων αλλά και φιλοξενίας, προετοιμασίας ομάδων και γενικά στην ανάδειξη του ποδηλατικού τουρισμού που είχε σαν στόχο η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης.
Χωρίς την βοήθεια των φορέων, των χορηγών και των ανώνυμων εθελοντών δεν θα μπορούσε να έχει το μέγεθος επιτυχίας και του καλού αποτελέσματος που ήταν ευθύς εξαρχής το στοίχημα όλων μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα της Κω την Κυριακή 20/5/18 ώρα 19:00.
Εκ της οργανωτικής επιτροπής
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας