Στο στάδιο των μελετών βρίσκονται τα μουσουλμανικά τεμένη της Κω που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το σεισμό της 21ης Ιουλίου του 2017.
Πρόκειται για το Τζαμί της Λότζιας στη Πλατεία Πλατάνου, το Τέμενος Ντεφντερντάρ στη Πλατεία Ελευθερίας καθώς και η παλιά Οθωμανική Κρήνη.
Μηχανικοί του Βακούφ υπό την επίβλεψη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου προχώρησαν σε προστατευτικά μέτρα στο τζαμί της Λότζιας και αναμένεται η άδεια για τη προκήρυξη διαγωνισμού .
Προς έγκριση οδεύει και η μελέτη για την ανακατασκευή της Κρήνης, η οποία πρέπει να απογραφεί από την Αρχαιολογική υπηρεσία.
ert.gr
Αποκλειστικά μέσω Α.Σ.Ε.Π. η διαδικασία από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου
Την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας και για τους δικαιούχους με ημερομηνία θανάτου πριν από τις 13 Μαΐου 2016 ζητά με παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας
Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας