ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

Η Τουρκία απαγόρευσε τον απόπλου ελληνικού πλοίου από την Αλικαρνασσό. Oι επιβάτες επέστρεψαν με άλλο σκάφος στο λιμάνι της Κω

Κοινωνια Τρίτη, 15η Μαΐου 2018
1a8540928464c56c9bb007e615da59c9.jpg

Το σκάφος «ΗΛΙΑΣ Τ» βρισκόταν για ημερήσια εκδρομή – Οι τουρκικές λιμενικές αρχές επέβαλαν το μέτρο της κράτησης χωρίς να αιτιολογήσουν τους λόγους
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σήμερα στην Αλικαρνασσό, όταν οι τοπικές λιμενικές αρχές απαγόρευσαν τον απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΗΛΙΑΣ Τ» από το λιμάνι όπου βρισκόταν σε προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή.

Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της εκδρομής Κάλυμνος-Κως –Αλικαρνασσός και επιστροφή, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Αλικαρνασσό στις 4 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, οι τουρκικές λιμενικές αρχές επέβαλαν το μέτρο της κράτησης του σκάφους. Όμως, δεν έχει κάνει γνωστούς τους λόγους που προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ το σκάφος διαθέτει όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά και τηρεί όλους τους κανόνες διεθνούς ναυσιπλοΐας .

Το σκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάλυμνο προς Τουργκούτ Ρέις και Αλικαρνασσό εδώ και χρόνια, ενώ ποτέ δεν είχε υπάρξει πρόβλημα.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» φρόντισε ώστε οι επιβάτες να επιστρέψουν με άλλο σκάφος στο λιμάνι της Κω.

Ως πιθανότερο σενάριο, αναφέρει το δημοσίευμα του kalymnos-news.gr, είναι να κρατήθηκε το σκάφος ως αντίποινα για την κράτηση του σκάφους «SEFER KAPTAIN 1» σημαίας Τουρκίας στην Κω. Το πλοίο κρατήθηκε γιατί σε επιθεώρηση που έγινε, διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στους τομείς ασφάλειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
dhmarxeionew.webp
65 μόνιμους εργαζόμενους ΥΕ θα προσλάβει ο Δήμος Κω. Οι 64 θέσεις για την καθαριότητα

Αποκλειστικά μέσω Α.Σ.Ε.Π. η διαδικασία από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-102520.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να  εξεταστεί  η συμπερίληψη όλων των δικαιούχων συντάξεων χηρείας στην αναστολή περικοπής συντάξεων»

Την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας και για τους δικαιούχους με ημερομηνία θανάτου πριν από τις 13 Μαΐου 2016 ζητά με παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας

fb_img_1792648322916.jpg
Μηνάς Κιάρης - Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης: Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Πυλί

Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους

20261021_193419.jpg
Η συνομιλία του Υπουργού Θάνου Πλεύρη και κατοίκων του Πυλίου μετά τα εγκαίνια των θόλων

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 11:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας