Απετράπη προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών σε κρατητήρια Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κω
Συνελήφθη 22χρονος Αλβανός που επιχείρησε να παραδώσει ναρκωτικά σε 28χρονο ομοεθνή του κρατούμενο
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον κρατούμενο
Συνελήφθη χθες (11 Μαΐου 2018) στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κω.
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός κρατούμενου υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 28 ετών, για τον οποίο προοριζόταν τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 22χρονος Αλβανός κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στον 28χρονο ομοεθνή του κρατούμενο, επιχείρησε να του παραδώσει διάφορα τυποποιημένα προϊόντα, έχοντας αποκρύψει μέσα σε ένα από αυτά δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -9,2- γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο εφαρμογής συγκεκριμένης διαδικασίας ελέγχων, που στοχεύουν στην αποτροπή απαγορευμένων αντικειμένων-ουσιών στα κρατητήρια, η ναρκωτική ουσία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς-φρουρούς κρατητηρίων και κατασχέθηκε.
Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εντοπίστηκε σε αποσκευές του 22χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους -15- γραμμ. και κατασχέθηκε.
Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''
Δείτε τις περιοχές.
Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.