Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση στη Ρόδο Κατασχέθηκαν πάνω από -5- κιλά κάνναβης

Αστυνομικο Παρασκευή, 6η Απριλίου 2018
a3f2f6cfbb80b736c43fcc4523eb51e0.jpg

Κατασχέθηκαν πάνω από -5- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (06.04.2018) το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον κατηγορούμενο, που μόλις είχε αφιχθεί στο νησί με πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ρόδος και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε ταξιδιωτική αποσκευή (βαλίτσα) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -5- κιλών και -85- γραμμαρίων.

Τα ανευρεθέντα ναρκωτικά μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και ακτοπλοϊκό εισιτήριο που κατείχε ο δράστης, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
anakainisi-free.jpg
Μπόνους φόρου έως 16.000 € για όσους ανακαινίσουν το σπίτι φέτος και το 2026

Επεκτείνεται το μέτρο για δαπάνες έως 16.000 ευρώ σε εργασίες και υλικά ανακαίνισης - Μείωση φόρου έως 3.200 ευρώ τον χρόνο για πέντε έτη, με ηλεκτρονικές πληρωμές και νόμιμα παραστατικά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 4:43ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency