Ορμώμενος από τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα παρά να συγκρίνω καταστάσεις και να ταξιδέψω λίγα χρόνια πριν.
Τότε που η ΑΕΚ έπεφτε κατηγορία αγωνιστικά και κατέληγε στην τρίτη Εθνική λόγω χρεών και άλυτων οικονομικών προβλημάτων. Ακέφαλη, αβέβαιη για το μέλλον και παίκτες που άλλοι ζήταγαν τα δεδουλευμένα και άλλοι έψαχναν εναγωνίως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.
Εχθές Μεγάλη Τρίτη του 2018, λοιπόν, και η ΑΕΚ όχι μόνο επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και το σημαντικότερο μπήκε η πρώτη γερή βάση της κατασκευής του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρώτη εξέδρα του «Αγιά Σοφία» σηκώθηκε και σπέρνει ρίγος συγκίνησης στον κόσμο του συλλόγου. Ακριβώς στο σημείο που παλιά βρισκόταν η θύρα 21. Και τι δεν θα έδινε η ομάδα να μπει πρωταθλήτρια στο νέο της σπίτι.
Διάβασε τη συνέχεια για τα όσα συμβαίνουν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες!
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας