“Ολοκληρώθηκαν η κατασκευή της γέφυρας στο Αμανιού και τα αντιπλημμυρικά έργα- Η Κως προχωρά μπροστά.”
Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε χθες.
Πρόκειται για την κατασκευή της γέφυρας στο Αμανιού, την ανακατασκευή του οδοστρώματος και τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα.
Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο που βελτιώνει την εικόνα της περιοχής και παράλληλα τη θωρακίζει απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα.
Συγκεκριμένα, έγιναν οι εξής εργασίες:
-Καθαίρεση υπάρχοντος τεχνικού από τσιμεντοσωλήνες.
-Εξυγίανση του εδάφους θεμελίωσης με λίθους 5-20 κιλών.
-Ξυλότυποι και σκυροδέτηση τεχνικού.
-Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης οδών πρόσβασης μήκους περίπου 100 μ. εκατέρωθεν του τεχνικού.
-Σιδηρά κιγκλιδώματα.
Οι εικόνες από το έργο μιλάνε μόνες τους.
Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.
Έργα για τον πολίτη, έργα για το νησί.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 10:00, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «Ο Απελλής» ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών του τμημάτων και προσκαλεί στον αγιασμό την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας