Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας διεξάγεται σήμερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων η άσκηση ετοιμότητας «Πυρπολητής».
Με βασικό σενάριο την ανακατάληψη βραχονησίδας βορειοδυτικά της Ρόδου βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, η άσκηση "Πυρπολητής".
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας:
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, κατόπιν εντολής του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, από Αρχηγό ΓΕΕΘΑ διετάχθη άσκηση ετοιμότητας «Πυρπολητής». Η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή των Δωδεκανήσων με συμμετοχή μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.