Δύσκολες ώρες για τον Δωδεκανήσιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, ο οποίος έχασε σήμερα την μητέρα του. Δείτε παρακάτω τις ανακοίνωσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του πολιτικού γραφείου του κ. Γάκη
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σ. Δημήτρη Γάκη και την οικογένειά του για τον θάνατο της μητέρας του.
Καλό ταξίδι, Ροδαλίνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Στη μνήμη της μητέρας του, Ροδαλίνης, που απεβίωσε σήμερα, ο Δημήτρης Γάκης και η οικογένειά του, παρακαλούν, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνου να καταθέσουν δωρεά υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας –Παράρτημα Ρόδου.
Αριθμός Λογαριασμού - Τράπεζα Eurobank: 00260451200100359069
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύντροφο Δημήτρη Γάκη και την οικογένειά του για το θάνατο της μητέρας του.
Το Γραφείο Τύπου.-
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.