Στελέχη του στρατού ξηράς συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο

Πολιτικη Παρασκευή, 2η Μαρτίου 2018
704019ac23a7930ea149a8a35114f27e.jpg

Στελέχη του στρατού ξηράς, ένας αξιωματικός και ένας ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς, συνελήφθησαν από Τούρκους στον Εβρο στη διάρκεια στρατιωτικής περίπολου. Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τουρκικές για τις διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Τρίτη, 19 Αυγούστου 8:47ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency