Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες ενόψει της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νίσυρο, την 7η Μαρτίου

Πολιτικη Παρασκευή, 23η Φεβρουαρίου 2018
16048be4212a57c099460c6cc97ccdfe.jpg

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες στη Νίσυρο για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, την 7η του Μάρτη, για την εορτή της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη μητέρα Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις ενώ κατά την παρουσία του στο νησί αναμένεται να δηλώσει την προθυμία του, να στηρίξει το Δήμο Νισύρου στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Από τα Δωδεκάνησα και το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει για ακόμα μια φορά, αναφορά στα εθνικά θέματα τόσο για το Μακεδονικό όσο και για τις τουρκικές προκλήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 6:32ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency