Συνελήφθη χθες στις 18.45 στον επιβατικό λιμένα Κω, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 23χρονος διότι βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στις αποσκευές του ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων.
Από το Λιμεναρχείο Κω, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ποσότητα.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω