Συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
Στα τέλη του επόμενου μήνα, με πιθανότερες ημερομηνίες την 29η ή 30η Μαρτίου, πρόκειται να ξεκινήσει από τη Ρόδο το Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως προέκυψε, μετά από συνάντηση που είχε χθες, Τετάρτη, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο Περιφερειακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, που θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από είκοσι υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων, οι οποίοι, με ομιλίες και θεματικές συνεδρίες, στις οποίες θα λάβουν μέρος όλοι αδιακρίτως οι τοπικοί κοινωνικοί και παραγωγικοί φορείς, θα διερευνήσουν σε βάθος τις παραγωγικές δυνατότητες του Νοτίου Αιγαίου, ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική των νησιών, στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης, που θα λαμβάνει υπ’ όψιν της τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνει η νησιωτικότητα σε όλους τους επιμέρους τομείς.
Θα διεξαχθεί δε στο πλαίσιο των δεκατριών επί συνόλου αντιστοίχων συνεδρίων που είτε έχουν πραγματοποιηθεί είτε επίκεινται στις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της "Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021".
Οι θεματικές ενότητες που αναπτυχθούν στη διάρκεια του Περιφερειακού Συνεδρίου, όπως και το οριστικό πρόγραμμα, θα αποσαφηνιστούν σε νέα συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Επικρατείας, εντός της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Στην ομιλία του, ο κ. Μανούσης ανέλυσε πώς η σύγχρονη Μοριακή Βιολογία και η Νευροεπιστήμη έρχονται να επαληθεύσουν την αρχαία διανόηση περί «κράσεως» και αμοιβαίας επίδρασης σώματος και νόου
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας