Σε πανστρατιά κάλεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης από την Κω.ΦΩΤΟ

Πολιτικη Σάββατο, 10η Φεβρουαρίου 2018
eebbb943edf42d290b5c393038318d5a.jpg

Tα Δωδεκάνησα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ. Η κατάργηση του χαμηλού κατά 30% Φ.Π.Α. στα νησιά είναι αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη που ξέρει τι θέλει. Θέλουμε μια μεγάλη εκλογική νίκη, με τη βοήθειά σας, για την αναγέννηση της πατρίδας μας δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Κω της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο ΚΩΣ.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής και ευχαρίστησε τους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ για την παρουσία τους, στο πλαίσιο της ομιλίας του επισήμανε, ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα δυνατή, υπερήφανη. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα και αυτό αποτελεί πατριωτικό καθήκον. Είμαστε η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες για αυτό και είμαστε ανοιχτοί στην κοινωνία των πολιτών, σε συμμαχίες. Είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες.

Μίλησε για μια επικίνδυνη κυβέρνηση που στηρίζεται στα ψέματα και το λαϊκισμό, που δείχνει ένα ανθρωπιστικό πρόσωπο ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού εξόντωσε όλους τους Έλληνες με τα οικονομικά μέτρα που πήρε και ενώ διατυμπανίζει ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν είναι αλήθεια, καθώς η κυβέρνηση έχει ψηφίσει επιπλέον μέτρα 5,1 δισ. ευρώ για το 2019 και το 2020.

Μίλησε για μια κυβέρνηση που ποινικοποιεί την πολιτική ζωή της χώρας χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα που καταλύουν το κράτος δικαίου και ζήτησε να βγουν όλα στο φως "χωρίς κουκούλες".

Αναφέρθηκε στο "Μακεδονικό" και στη στάση της κυβέρνησης που βιάζεται να κλείσει το θέμα σε βάρος της Ελλάδας. Δεν είμαστε διατεθιμένοι να τους χαρίσουμε το όνομα, δεν συζητάμε για το όνομα, δεν δεχόμαστε τεμαχισμό της λύσης. Επιμένουμε στην απάλειψη όλων των αλυτρωτικών αναφορών στο Σύνταγμα των Σκοπίων, είπε χαρακτηριστικά.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν έλληνα πολίτη να πιστέψει ότι είναι κανονικότητα αυτά που συμβαίνουν στα πανεπιστήμια της χώρας μας, στα δημόσια νοσοκομεία, στο χώρο της δημόσιας ασφάλειας, μην επιτρέψετε να πιστέψει κανένας πολίτης ότι ο κ. Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών, λειτουργεί σωστά για ένα εθνικό ζήτημα της χώρας μας. Σας καλούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, σας καλώ σε πανστρατιά, ενόψει της μεγάλης εκλογικής μάχης που είναι πολύ κοντά. Η υποχρέωσή μας είναι εθνική. Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναφέρουμε την Ελλάδα στα πόδια της και θα το κάνουμε, είπε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόντες στην εκδήλωση, απευθύνοντας χαιρετισμό, ήταν : ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο οποίος τόνισε ότι η Κως πρέπει να αποκτήσει μεταπτυχιακό τμήμα Ιατρικής, ο Γιάννης Παππάς, ο πολιτευτής Στέφανος Δράκος, ο Πρόεδρος Περιφ. Οργάνωσης ΝΔ Ν. Αιγαίου Γ. Σωτηρόπουλος και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Οργανωτικού Αιγαίου, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου.

L.Avgenakis Kos 2

L.Avgenakis Kos 4

L.Avgenakis Kos 3

L.Avgenakis Kos 5

L.Avgenakis Kos 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Κυριακή, 17 Αυγούστου 10:28ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency