Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλύμνου:
«Οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που επιδιώκουν να τους υπονομεύσουν»
«Η κατάργηση της εξαίρεσης χαμηλού κατά 30% Φ.Π.Α. στα ακριτικά νησιά είναι αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο η Κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες», τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης από την Κάλυμνο όπου βρίσκεται, σε κομματική εκδήλωση, ενώ πρόσθεσε: «η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου δεν αποτελεί υπεύθυνο μέτρο που αντιμετωπίζει τα χρόνια και εγγενή προβλήματα που συνεπάγεται η νησιωτικότητα».
Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κόμματος στην Κάλυμνο : «Το μεταφορικό ισοδύναμο της Κυβέρνησης δεν συνιστά αναπτυξιακό εργαλείο που αντισταθμίζει το απωλεσθέν μειωμένο Φ.Π.Α.», ενώ αναφερόμενος στο θέμα της Novartis τόνισε ότι «οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που επιδιώκουν να τους υπονομεύσουν. Το Κράτος Δικαίου πάντα επιβάλλεται στο παρακράτος. Εμείς ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό. Όλα στο φως. Το μόνο σκάνδαλο που αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης. Στοχοποιούν κορυφαία στελέχη της Παράταξής μας για να τραυματίσουν την ενότητά μας, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσουν λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Ο χρόνος τούς τελείωσε με όσους «κουκουλοφόρους μάρτυρες» και να φέρουν..!»
Επιπλέον όπως σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη. Ολοκληρώσαμε το 2017 ένα Συνέδριο που επιβεβαίωσε ότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα. Έχουμε προγραμματικό λόγο που απαντά σε πραγματικά ερωτήματα. Τον συγκροτήσαμε έχοντας γυρίσει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα και ακούγοντας όλες τις κοινωνικές ομάδες. Θα συνεχίσουμε και το 2018. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει..».
«Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη. Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον, γιατί έχει μάθει από τα λάθη και το παρελθόν της. Μια Ελλάδα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο που αλλάζει».
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Στην ομιλία του, ο κ. Μανούσης ανέλυσε πώς η σύγχρονη Μοριακή Βιολογία και η Νευροεπιστήμη έρχονται να επαληθεύσουν την αρχαία διανόηση περί «κράσεως» και αμοιβαίας επίδρασης σώματος και νόου
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας