Συνελήφθη 38χρονος στο λιμάνι της Κω, με μεγάλη ποσότητα ΣΚΡΑΠ

Αστυνομικο Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018
e85de153f255a3821de2a8eb3da74b14.jpg

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στο πλαίσιο συντονισμένων και συστηματικών ελέγχων που διενεργούν τα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Κω, ένας 38χρονος ημεδαπός στη χερσαία ζώνη του οικείου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.
Ο 38χρονος συνελήφθη διότι, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε εντός εμπορευματοκιβωτίου, το οποίο ήταν φορτωμένο σε επικαθήμενο όχημα δημόσιας χρήσης, μεγάλη ποσότητα στερεών αποβλήτων (ΣΚΡΑΠ) άνευ προβλεπόμενης άδειας συλλογής-μεταφοράς και λοιπών συνοδευτικών εγγράφων.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο της Κω ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα των στερεών αποβλήτων και κινήθηκε η διαδικασία των διοικητικών κυρώσεων καθώς από περεταίρω έλεγχο διαπιστώθηκαν διοικητικές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
14 °C
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 9:29ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency