Το «φυλάκιο» που ενώνει τα Καμπόχωρα

Κοινωνια Δευτέρα, 22η Ιανουαρίου 2018
c9c2cace1ccdc173e350f8ffe7b417fd.jpg

Με βάρδιες 5 – 10 ατόμων από το Χαλκειός και τις γύρω περιοχές των Καμποχώρων ενισχύεται το «φυλάκιο» της αντίστασης στην επέκταση του hot spot. Ήδη, κατά πληροφορίες, δέχθηκε καταγγελία στην Πολεοδομία ως παράνομο.

Σε ανακοίνωση της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, ορίζει το «φυλάκιο» ως προπύργιο των αγώνων του νησιού: «Κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν το μεταναστευτικό πρόβλημα κάτω από το χαλάκι χρησιμοποιώντας τα ελληνικά νησιά. Το μεταβιβάζουν μονομερώς, εκτοξεύοντας πολλές φορές και απειλές προς τις τοπικές κοινωνίες. Με όπλο τον πακτωλό δισεκατομμυρίων που ρέει πιστεύουν ότι θα εξαγοραστούν οι συνειδήσεις και θα μετατραπούν τα νησιά μας σε χώρο. Χώρο αποθήκευσης για κοντέινερ, που στο εσωτερικό τους δεν θα κρύβουν εμπορεύματα αλλά ανθρώπους. Οι νησιώτες ακρίτες, από το «φυλάκιο» του Χαλκειούς τους δίνουν την απάντηση: Chios is NOT for sale.»

http://www.politischios.gr/politiki/fylakio-poy-enonei-ta-kampohora

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-30-174705.png
Λειτουργεί ξανά το ιστορικό ρολόι στην Πλατεία Ελευθερίας

Η επαναλειτουργία του ρολογιού αποτελεί μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς επαναφέρει στη ζωή ένα κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας της πόλης.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 8:42ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency