Δράστης είναι ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία
Εξιχνιάστηκε χθες (29.12.2017) ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κω υπόθεση κλοπής χαλκού από επιχείρηση στο Μαρμαρωτό της Κω.
Για την υπόθεση αυτή προσήχθη και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης των στοιχείων εξακριβώθηκε ότι, ο 30χρονος από αρχές Δεκεμβρίου 2017 μετέβη τουλάχιστον πέντε φορές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και αφαιρούσε σταδιακά χάλκινα αντικείμενα (καλώδια, σωλήνες, εξαρτήματα από ηλιακά πάνελ και μπόιλερ), τα οποία στη συνέχεια πουλούσε σε επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών.
Η αξία των αφαιρεθέντων υλικών υπολογίζεται σε 60.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Κείμενο του Νίκου Μυλωνά.
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.
Λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης.
Επεκτείνεται το μέτρο για δαπάνες έως 16.000 ευρώ σε εργασίες και υλικά ανακαίνισης - Μείωση φόρου έως 3.200 ευρώ τον χρόνο για πέντε έτη, με ηλεκτρονικές πληρωμές και νόμιμα παραστατικά