«Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου
Η σορός του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου, που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο, έφυγε από τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής και στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε με το Βlue Star Paros στο λιμάνι του Πειραιά για να οδηγηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να γίνει νέα νεκροψία-νεκροτομή.
Οι γονείς του 21χρονου αμφισβητούν την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, που κάνει λόγο για δυστύχημα και έγινε από τον κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο και πιστεύουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη.
Η σορός του άτυχου νέου έφυγε από τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά.
Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννης Γλύκας αναφέρει πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας όπως άλλωστε πιστεύουν και οι γονείς του 21χρονου. «Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση».
Να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια του 21χρονου μετά τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής έρευνας είχε ζητήσει να διενεργηθεί νέα νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή κύριο Φίλιππο Κουτσάφτη, αίτημα όμως που απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα.
protothema.gr
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας