Βυθίστηκε σκάφος με μετανάστες στην Καλόλιμνο - Μία νεκρή. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού

Κοινωνια Παρασκευή, 3η Νοεμβρίου 2017
2003e48161f8bc025607afefaf593ef4.jpg

Έχουν διασωθεί 14 άνθρωποι - Ένας εκ των διασωθέντων είπε στο ξύλινο σκάφος επέβαιναν συνολικά 22 ως 25 άνθρωποι

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού σώματος-ελληνικής ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοανατολικά της Καλόλιμνου, για τον εντοπισμό αγνοουμένων, μετά τη βύθιση ξύλινου σκάφους με μετανάστες και πρόσφυγες, που είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μέχρι στιγμής μια γυναίκα. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 14 άτομα.

Συγκεκριμένα, σκάφη του λιμενικού και παραπλέοντα πλοία κατάφεραν να περισυλλέξουν σώους από τη θαλάσσια περιοχή 9 άνδρες, 4 γυναίκες και ένα παιδάκι. Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των ανθρώπων που διασώθηκαν, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 22 ως 25 άνθρωποι.
Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν τέσσερα πλωτά του λιμενικού, ένα σκάφος της Frontex, ένα ελικόπτερο Super Puma, δύο τουριστικά σκάφη και ένα φορτηγό πλοίο.

protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Κυριακή, 26 Απριλίου 8:30ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency