Πραγματοποιήθηκαν, χθες Τρίτη 31 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια και ο αγιασμός του 4ου Νηπιαγωγείου στο κτίριο που ενοικίασε ο Δήμος Κω.
Το κτίριο φωτίστηκε από τα χαρούμενα πρόσωπα και τα παιδικά χαμόγελα.
Παρόντες στον αγιασμό εκπαιδευτικοί και γονείς αλλά και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μανόλης Ζερβός.
Μέχρι σήμερα το 4ο Νηπιαγωγείο στεγαζόταν σε ένα ακατάλληλο κτίριο στην οδό Αμερικής και η μετεγκατάστασή του ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα εκπαιδευτικών και γονέων.
Ο Δήμαρχος Κω στη σύντομη ομιλία του επισήμανε ότι η μετεγκατάσταση του 4ου Νηπιαγωγείου είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό και επισήμανε την ανάγκη να αποκτήσει η Κως νέα και σύγχρονα σχολικά κτίρια αλλά και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υποδομές και το επίπεδο συντήρησης.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας