ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΚΩ
« Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 3Ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΡΟΜΟ «ΑΘΑΝΑΤΩΝ» 142 χλμ.
Ο Υπερμαραθωνοδρόμος Αθλητής μας ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ έτρεξε στον 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΡΟΜΟ «ΑΘΑΝΑΤΩΝ» 142χιλιομέτρων.
Ο Κώος Αθλητής κατέλαβε την 37ηΘέση: 37 , 35 , 37 ALL Male 98 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ 1958 ΣΕΒΑΣ ΚΩ ΦΕΙΔΙΠΙΔΗΣ 4:14:39.463 10:44:45.180 20:34:45.077.
Ο Υπερμαραθωνοδρόμος μας , με την αγωνιστικότητα του και το αθλητικό του ήθος, τίμησε με την παρουσία του την σπουδαία αυτή Διεθνή αθλητική διοργάνωση, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η Κως συμμετέχει σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση εντός και εκτός της Ελλάδας , αναδεικνύοντας το Υψηλό Επίπεδο του Κλασικού Αθλητισμού της Δωδεκανήσου.
Στις 28-29 Οκτωβρίου διεξήχθη ο 3ος Δρόμος Αθανάτων , 140 χλμ.
Τον αγώνα διοργάνωσαν ο διεθνής σύνδεσμος αγώνων υπεραπόστασης «Οι Αθάνατοι», η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριπόλεως, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Καλαμάτας και ο αθλητικός οργανισμός δήμου Καλαμάτας, με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, και των Σπαρτιατών Δρομέων.
Στοιχεία Αγώνα:
3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ – αγώνας υπεραπόστασης 140χλμ. ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο – Κυριακή 28 – 29 Οκτωβρίου 2017
Αφετηρία αγώνα: Τρίπολη – Πλατεία Άρεως(άγαλμα Κολοκοτρώνη)
Ώρα εκκίνησης: 14.00 το μεσημέρι.
Τερματισμός: Καλαμάτα (κεντρική πλατεία – άγαλμα Ηρώων) τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου.
Όριo αγώνα: 24 ώρες
Όλος ο αγώνας έγινε επί ασφάλτινης διαδρομής και συνέδεσε τους 4 Αθανάτους ήρωες(Κολοκοτρώνη, Λεωνίδα, Κων/νο Παλαιολόγο, Παπαφλέσσα) από των οποίων τα αγάλματα πέρασε ο αγώνας από τις αντίστοιχες πόλεις(Τρίπολη – Σπάρτη – Μυστράς – Καλαμάτα). Η διαδρομή ουσιαστικά κινήθηκε ολόκληρη μέσα στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ EΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣAN ΕΝΤΟΣ 18 ΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ 19 ΩΡΩΝ!!!
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ « Ο Φειδιππίδης»
Ο Πρόεδρος
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας