Στο πανέμορφο Αγαθονήσι κατέπλευσε την Κυριακή το μεσημέρι,17 Σεπτεμβρίου 2017, το εντυπωσιακό σκάφος “ADASTRA”.
Στο λιμάνι του νησιού έμεινε μέχρι το απόγευμα και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον διπλανό όρμο στην παραλία Τσαγκάρι,που παρέμεινε μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας οπότε αναχώρησε για το Πυθαγόρειο Σάμου.
Οι επιβάτες πάντως του super yacht που μοιάζει με διαστημόπλοιο, φρόντισαν να γευτούν τις θαλασσινές νοστιμιές σε Ψαροταβέρνα του νησιού, ενώ κολύμπησαν στα μοναδικά καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά του Αγαθονησίου.
Το μοναδικό αυτό σκάφος, που εντυπωσίασε τόσο τους κατοίκους, όσους και τους επισκέπτες του ακριτικού νησιού, το ανήκει στον Αντονι Μάρντεν έναν 64χρονο μεγιστάνα από το Χονγκ Κονγκ και είναι «ένα από τα πιο εκπληκτικά σκάφη αναψυχής στον κόσμο»
Στο ταξίδι του στις ελληνικές θάλασσες και στο Αιγαίο το σούπερ γιοτ Adastra, σε όσα νησιά προσέγγισε έγινε αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού
Κλείνοντας ευχαριστούμε τη φίλη Ελένη Κόττορα που μας έστειλε τις φωτογραφίες από το «Adastra» στο Αγαθονήσι.
kalymnos-news.gr
Ακολουθεί η σχετική απάντηση!
Τι αναφέρει ο συμπολίτης μας Δημήτρης Ζερβός.
Δήλωση του Πέτρου Πετρή!
Η απάντηση του Δήμου Κω στην ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής.