ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Για τη Ρωσία, με αγάπη!

Αθλητικα Κυριακή, 3η Σεπτεμβρίου 2017
ffb8d33ab839c8bfc9e803bbcc854646.jpg

Αφού τα έκανε "μαντάρα" με την Εσθονία, η εθνική παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στο Βέλγιο με φόντο το Μουντιάλ της Ρωσίας! <

Το κρισιμότερο ματς της προκριματικής φάσης ετοιμάζεται να δώσει η Εθνική ποδοσφαίρου, η οποία υποδέχεται το Βέλγιο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Όπως "έστρωσε" στο ματς με την Εσθονία, έτσι θα κοιμηθεί τώρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θέλει νίκη ή ισοπαλία για να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Παιχνίδι και για την εθνική μπάσκετ και μάλιστα εξίσου κρίσιμο!

ΔεςΔωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Τα "ρέστα" της ετοιμάζεται να παίξει η εθνική ποδσφαίρου, αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Βέλγιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής (21:45). Μετά το κακό αποτέλεσμα με την Εσθονία (0-0), η Ελλάδα καλείται να μη χάσει σιγουρα από το πανίσχυρο Βέλγιο των Αζάρ, Λουκάκου, Ντε Μπρόινε και λοιπών mega-star του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ακόμα και με ισοπαλία, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την Ελλάδα πάντως, αφού θα πρέπει η Βοσνία να χάσει βαθμούς στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, υπάρχουν ακόμα 8 παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, όμως αυτή η προκριματική φάση μας έχει δείξει πως εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για κανέναν.

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, όπου έχουμε back-to-back ντέρμπι για την Εθνική ομάδα. Το Σάββατο έπαιξε με τη Γαλλία, την Κυριακή πρέπει ν' αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (16:30). Ακόμα ένα μεγάλο ματς με έπαθλο όχι μόνο την πρόκριση, αλλά -πιθανότατα- και τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η εθνική ομάδα πρέπει ν' αφήσει πίσω το ματς με τη Γαλλία και να συγκεντρωθεί στον μεγάλο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα "Γκόραν Ντράγκιτς".

Εκτός του δικού μας ντέρμπι, κρίσιμο ματς έχει και στον β' όμιλο, όπου η Λιθουανία καλείται να "ρεφάρει" την ήττα από τη Γεωργία, απέναντι στην ισχυρή Ιταλία (18:30). Νέα αποτυχία είναι απαγορευμένη στο στρατόπεδο των Λιθουανών και η ανάγκη νίκης είναι μεγάλη.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
passanikolakis3-anoikta-8.2.2023.jpg
Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν την ημιτελή παράδοσή τους - Γ. Χ. ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΘΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-100351.png
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! Μια κοινή φωνή - έκκληση σε στήριξη, από τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα

omilos2.webp
Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Μοντεσκιέ στο νησί μας σήμερα;

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-091737.png
Αντώνης Γιαννικουρής: «Η αρχιτεκτονική συνδέει την επιστήμη, την τέχνη και την ιστορική μας ταυτότητα»

Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 1:57ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας