ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Ρόδος: Απέσπασαν 50.000 ευρώ από 18 άτομα, υποσχόμενοι διαγραφή οφειλών

Αστυνομικο Παρασκευή, 25η Αυγούστου 2017
1506cbb0f8198e6a0143afd3870e947c.jpg

Σπείρα που εξαπατούσε πολίτες, υποσχόμενη διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Για την απάτη συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας, οι δύο 28 και 40 και οι άλλοι δύο 46 ετών, καθώς και ένας 41χρονος Μολδαβός, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας που υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Μάιο του 2017, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και ενεργώντας από κοινού παρουσιάζονταν ως εκπρόσωποι ιδιωτικής εταιρίας παροχής ενέργειας και εξαπατούσαν πολίτες ή επιχειρηματίες, με το πρόσχημα ότι μπορούν να μεσολαβήσουν προκειμένου να διαγραφούν οφειλές τους από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράλληλα, οι δράστες προέτρεπαν όσους προσέγγιζαν, να εγγραφούν στην εταιρία ενέργειας που εκπροσωπούσαν και ταυτόχρονα να τοποθετήσουν ειδική συσκευή «κόφτη» στην παροχή τους, η οποία θα απέκρυβε την πραγματική κατανάλωση ρεύματος.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δεκαοκτώ περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών στη Ρόδο και υπολογίζεται ότι οι κατηγορούμενοι απέσπασαν συνολικά ποσό που ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς του σε βάρος άλλων ανυποψίαστων πολιτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

kos-(2).jpg
Συνελήφθη 25χρονη για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω

Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ  κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 4:11ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency