Για ρεκόρ αφίξεων,πάει φέτος η Κως αφού τρέχει με άνοδο 18,8% τον Ιούλιο και 22,1% στο επτάμηνο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Fraport.
Στο νησί οι αφίξεις το επτάμηνο είναι παραπάνω από 1 εκατομμύριο όταν πέρυσι για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 844.000.
Πάντως παρά την αύξηση στις αφίξεις οι επιχειρηματίες τονίζουν πως δεν έχει φανεί στον τζίρο τους ,αφού αν και τα ταμεία τους, είναι καλύτερα από πέρυσι , δεν είναι ικανοποιητικά για τον όγκο των τουριστών που βρίσκεται στο νησί μας.
Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.
Δείτε τις περιοχές.
Το “access economy”, το μοντέλο σύμφωνα με το οποίο αποκτούμε πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, χωρίς ιδιοκτησία, δίνει προτεραιότητα στην προσωρινή μίσθωση ή δανεισμό. Και φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει.
Επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Κω προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.