Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στη Ρόδο

Αστυνομικο Τρίτη, 25η Ιουλίου 2017
0ed751fb82f54c8a1fb36ca171975cd9.jpg

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στη Ρόδο

Οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης προσφέροντας προς πώληση και χρήση υποξείδιο του αζώτου

Συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 24/25.07.2017 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 36χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη πώληση συσκευασιών (μπαλόνια), με «αέριο γέλιου».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών, την αντιμετώπιση παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των πολιτών – καταναλωτών, χθες στην πόλη και το Φαληράκι της Ρόδου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι, οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαθέτοντας προς πώληση σε πελάτες υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου», διοχετεύοντας ‘το για χρήση σε μπαλόνια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων, οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia5.jpg
Συνελήφθη ημεδαπός για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους στην Κω

Δύο από τους ανήλικους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για παροχή πρώτων βοηθειών.

sullhpsh3.jpg
Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στην Κω

Ο δράστης μετέφερε παράτυπους μετανάστες από τα ανατολικά παράλια στην Ελλάδα.

svinou3.jpg
Έπαρχος Κω - Νισύρου: Ζητήματα εφαρμογής αστυνομικών ελέγχων και προστασίας του τουρισμού στην Κω

Επιστολή της Επάρχου Κω -Νισύρου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τρίτη, 12 Αυγούστου 5:20ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency