Δικηγόροι από Ελλάδα και Κύπρο θα παίξουν μαζί μπάσκετ, στα Χανιά - συμμετέχει και ο δικηγορικός σύλλογος Κω

Κοινωνια Τετάρτη, 19η Ιουλίου 2017
1e90843ed2f7c9c7030b4878f0693829.jpg

Θα αφήσουν για λίγες ημέρες τις δικαστικές αίθουσες και θα επιδοθούν στα... τρίποντα.

Ο λόγος για δικηγόρους από την Ελλάδα και την Κύπρο, που θα λάβουν μέρος στο 10ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, από σήμερα έως και τις 23 Ιουλίου.

Το πρωτάθλημα οργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, στα κλειστά γυμναστήρια Σούδας, Κλαδισού και Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Στους 50 αγώνες που θα διεξαχθούν, θα συμμετάσχουν 24 ομάδες από 25 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, 310 αθλητές και 190 συνοδοί.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι: Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Σερρών, Λεμεσού, Κω, Ρόδου, Βέροιας, Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου, Αμμοχώστου, Ιωαννίνων, Χανίων, Ηρακλείου, Αγρινίου, Πάτρας, Κορίνθου, Αμαλιάδας, Πύργου, Λάρισας, Γιαννιτσών, Έδεσσας, Χαλκιδικής και Καλαμάτας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
36 °C
Τρίτη, 22 Ιουλίου 4:04ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency