Με πολλά μετάλλια γύρισε από τη Χαλκίδα ο ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ (ΦΩΤΟ)

Αθλητικα Τρίτη, 18η Ιουλίου 2017
b3880c52248aacb24974c6d81d4e7828.jpg

Με κεκτημένη ταχύτητα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ο σύλλογος μας συνεχίζει να κατακτά μετάλλια, εμπειρίες και βαθμούς στην γενική βαθμολογική κατάταξη του ΣΕΓΑΣ. Στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄ (Γεννηθέντες το 2002-2003), το Σαββατοκύριακο 15,16/7 στην πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, μια ακόμη αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέραν της αγωνιστικής εμπειρίας , τη χαρά της συμμετοχής,που είναι πρωταρχικός παράγοντας ,σε αυτές τις μικρές κατηγορίες, είχαμε και σπουδαίες επιδόσεις, τρία μετάλλια, και πολλές ελπίδες για το μέλλον.

-Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ με βολή στα 51,74μ.

-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου επίσης στον ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ με βολή στα 50,40μ.

-Φλέβα χρυσού οι δύο νεαροί αθλητές εντυπωσίασαν στην πρώτη τους παρουσία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, υπό της οδηγίες του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, από τους πιο καταρτισμένους προπονητές στο αγώνισμα, συμπεριλαμβανομένης και της ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ, στις τάξεις του συλλόγου μας, δείχνουν να συνθέτουν μια από τις πιο δυναμικές ομάδες Ακοντιστών στην Ελλάδα, επαναφέροντας το άθλημα στο προσκήνιο του Κωακού κλασικού αθλητισμού, άθλημα που μας έδωσε πολλές διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν, έως και συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.

-Η πολυτάλαντη ΦΡΑΖΗ ΦΙΛΟΘΕΗ, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο πένταθλο, πως θα είναι μέσα στις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες τα προσεχή χρόνια. Σε ένα πολύ ιδιαίτερων ικανοτήτων αγώνισμα, το 5αθλο (ΜΗΚΟΣ-ΑΚΟΝΤΙΟ-ΣΦΑΙΡΑ-80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-600Μ), η αθλήτρια και κόρη του προπονητή μας ΜΑΝΩΛΗ ΦΡΑΖΗ, διέπρεψε όπως και πέρυσι, σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις.

-5η θέση στα 80μ εμπόδια για την ταλαντούχα ΧΡΗΣΤΟΦΗ ΙΩΑΝΝΑ, αθλήτρια με περίσσιο ταλέντο, τόσο ως εμποδίστρια, τόσο και ως αθλήτρια του μήκους, με ατομικό ρεκόρ στα 5,25μ.

-Αξιόλογες συμμετοχές στους ίδιους αγώνες, από τον ΚΩΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στα 600μ ,ΜΑΝΣΟΥΡ ΜΥΡΙΑΜ μήκος- 150μ, και ΔΟΜΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 150μ, με τους αθλητές μας να μπαίνουν στην πρώτη 15άδα, γεγονός που καταδεικνύει πως η παρούσα γενιά είναι από τις πιο ελπιδοφόρες των τελευταίων ετών.

-Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις “TIGKAKI BEACH HOTEL’’, και ‘’ALEXANDRA HOTELS ‘’ για την ευγενική προσφορά τους, να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της αποστολής μας, καθώς και την ‘’ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ BLUE STAR FERRIES’’ για την έκπτωση στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις μας, υπηρετώντας με ευαισθησία την εταιρική τους ευθύνη, κατανοώντας και στηρίζοντας μας, στην προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα του υγιούς αθλητισμού, κάτω από δύσκολες οικονομικά και γεωγραφικά συνθήκες.

Μαζί με όσους είναι δίπλα μας , τους χορηγούς μας, τους φίλους μας, τους γονείς, τα τοπικά ΜΜΕ, που πάντα πρόθυμα μεταδίδουν τα πεπραγμένα μας, θα συνεχίσουμε να εξαργυρώνουμε καθημερινά μόνο αυτά που μας αξίζουν, γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται.

Για εμάς στον ΕΥΔΑΜΟ, αθλητισμός και πρωταθλητισμός πέρα από το ταλέντο, είναι αυτή η δυνατή εσωτερική παρακίνηση, το πείσμα και το πάθος για το καλύτερο, ένας προπονητής, και μια ομάδα να εκμαιεύει όλα όσα χρειάζονται για αυτό το καταπληκτικό ταξίδι αυτογνωσίας που όμοιο του δεν υπάρχει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-502350589b6b1fa5fc53dea2bbe4c654-v.jpg
Με 3 μηχανήματα έργου έτρεξε η οικογένεια Μωρέ στη φωτιά για να την προλάβουν.

Το ευχαριστώ του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανού Παρβέρη.

img-125e33034471ba20665c070ad4c1e6a6-v.jpg
Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στον Λινοπότη- Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μηχανήματα έργου ιδιώτη της οικογένειας Μωρέ, η ΠολιτικήΠροστασία του Δήμου Κω και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Τρίτη, 24 Ιουνίου 2:51ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency