Συνομοσπονδιών ήταν και... πάει

Αθλητικα Κυριακή, 2η Ιουλίου 2017
76869ef751b23413f7681e01abaf8202.jpg

Χιλή - Γερμανία και Πορτογαλία - Μεξικό ο μεγάλος και ο μικρός τελικός αντίστοιχα

Άλλη μια διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών φτάνει την Κυριακή στο τέλος της. Στο μεγάλο τελικό θα κονταροχτυπηθούν Χιλή και Γερμανία, ενώ νωρίτερα θα παίξουν για την τρίτη θέση Πορτογαλία και Μεξικό. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα συνεχίζει στο ίδιο καλοκαιρινό μοτίβο. Δηλαδή, παιχνίδια από Αργεντινή και Βραζιλία, ενώ την "ευρωπαϊκή σημαία" κρατούν ψηλά η Νορβηγία, η Σουηδία και η Φινλανδία... άντε και η Ιρλανδία.

Δες Δωρέαν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Χιλή και Γερμανία, λοιπόν, είναι οι δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο των Συνομοσπονδιών και έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα από όλες τις ομάδες μέχρι τώρα μπορούμε να πούμε ότι το ζευγάρωμα αυτό του τελικού είναι και πέρα για πέρα δίκαιο. Οι δυο τους βρέθηκαν και στη φάση των ομίλων, όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Στα ημιτελικά, η "ρόχα" ξεπέρασε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0), με τον γκολκίπερ Μπράβο να αποκρούει και τα τρία πρώτα των αντιπάλων του! Τα "πάντσερ", από την πλευρά τους ήταν καταιγιστικά απέναντι στο Μεξικό και με το ευρύ 4-1 κατάφεραν να προκριθούν άνετα στον τελικό και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στους πρωταθλητές της Λατινικής Αμερικής. Νωρίτερα, θα διεξαχθεί και ο τελικός της... παρηγοριάς, όπου Πορτογαλία και Μεξικό θα παίξουν για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, όλα θυμίζουν την... κανονικότητα του καλοκαιριού, καθώς στο στοιχηματικό μας πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από τη Ν. Αμερική και πιο συγκεκριμένα την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Έτσι, για τη δεύτερη κατηγορία στην Αργεντινή βρίσκουμε τα υπόλοιπα ματς της 41ης αγωνιστικής, από τα οποία ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Χιμνάσια Χουχούι - Νουέβα Σικάγο και Ολ Μπόιζ - Μπράουν Αδρογέ. Στη "χώρα του καφέ" έχουμε επτά ματς για το Campeonato Brasileiro, με την πρωτοπόρο Κορίνθιανς να υποδέχεται τη Μποταφόγκο, ενώ σε άλλα σημαντικά ματς της ημέρας η Ατλέτικο Μινέιρο αναμετράται με την Κρουζέιρο και η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει τη Σάο Πάουλο.

Πατώντας ευρωπαϊκό έδαφος, ευτυχώς συνεχίζει να παίζει μπάλα η Σκανδιναβία, οπότε οι επιλογές μας και σήμερα δε θα είναι περιορισμένες. Πιο συγκεκριμένα, στη Νορβηγία έχουμε πέντε αγώνες για την 15η (και τελευταία για τον πρώτο γύρο) αγωνιστική της Elitserien με τα ματς Μπραν - Βαλερένγκα, Μόλντε - Βίκινγκ και Ο. Γκρέναλντ - Σάρπσμποργκ να ξεχωρίζουν. Στη Σουηδία βρισκόμαστε στην 13η αγωνιστική της Allsvenskan και οι αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν είναι οι Γιόνσεπινγκ - Γκέτεμποργκ, ΑΙΚ - Έστερσουντ και Έρεμπρο - Νόρκεπινγκ, ενώ στη Φινλανδία η 16η αγωνιστική της Veikkausliiga διεξάγεται με τα ματς Ίντερ Τούρκου - Ελσίνκι και Βάασα - Μάριεχαμν. Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται για τους... τρελοϊρλανδούς υπάρχει και το ματσάκι Σλάιγκο Ρόβερς - Σαμρόκ Ρόβερς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της ιρλανδικής Premier League.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-502350589b6b1fa5fc53dea2bbe4c654-v.jpg
Με 3 μηχανήματα έργου έτρεξε η οικογένεια Μωρέ στη φωτιά για να την προλάβουν.

Το ευχαριστώ του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανού Παρβέρη.

img-125e33034471ba20665c070ad4c1e6a6-v.jpg
Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στον Λινοπότη- Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μηχανήματα έργου ιδιώτη της οικογένειας Μωρέ, η ΠολιτικήΠροστασία του Δήμου Κω και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Τρίτη, 24 Ιουνίου 4:34ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency