Παράταση προθεσμίας για ένταξη ή παραμονή στο Δίκτυο Aegean Cuisine

Κοινωνια Δευτέρα, 26η Ιουνίου 2017
65af1d93afd8afb990824f2f14b1f0fb.jpg

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AegeanCuisine

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων για ένταξη ή παραμονή στο Δίκτυο AegeanCuisine, παρατείνεται έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη Γ’ φάση πιστοποίησης εστιατορίων.

Το έντυπο της Αίτησης, οι Τεχνικές Προδιαγραφές του Προτύπου και η Διαδικασία Απονομής Σήματος AegeanCuisine, είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες www.ebed.gr και www.detap.gr, καθώς και στα γραφεία της Δ.ΕΤ.Α.Π. (Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος). Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από την άδεια λειτουργίας του καταστήματος και έναν κατάλογο/μενού και να έχουν σταλεί τοαργότερο έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@detap.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές, θα διεξαχθεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις, καθώς η χρηματοδότηση έχει διασφαλιστεί από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου. Το σύνολο των επιτόπιων επιθεωρήσεων προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της τουριστικής περιόδου 2017 και τα πιστοποιητικά θα έχουν διετή διάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλ. 2241044280 και 2241044288.

www.aegeancuisine.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-22-175455.png
Το πρόγραμμα του 8ου Kos 3X3 Basketball Festival

Από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, η Πλατεία Ανταγόρα μετατρέπεται ξανά στο επίκεντρο του αθλητισμού.

nosokomeio4.jpg
Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Κω

Προς την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Βορείου Δωδεκανήσου και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κω  «Ιπποκράτης»!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 3:10ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency