ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Παρηγοριά μας οι Εθνικές Ομάδες

Αθλητικα Πέμπτη, 22η Ιουνίου 2017
f6b41ebe5131118b91822fdd2693765e.jpg

Πέμπτη με Κύπελλο Συνομοσπονδιών και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-21. Τέσσερα ματς συνολικά σε αυτές τις δυο διοργανώσεις!

Με εθνικές ομάδες συνεχίζεται η ποδοσφαιρική (και στοιχηματική) ζωή μας την Πέμπτη. Από τη μια έχουμε το κύπελλο Συνομοσπονδιών με δυο ακόμα παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα μην ξεχνάμε πως είναι εν εξελίξει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21 στα γήπεδα της Πολωνίας.

Δες εδώ Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών λοιπόν, έχουμε την δεύτερη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Εκεί όπου το μεγάλο ματς γίνεται το βράδυ (21:00) ανάμεσα στη Γερμανία και τη Χιλή. Τα δυο φαβορί για πρόκριση, έχοντας κερδίσει τα πρώτα τους παιχνίδια, θα παίξουν για την πρώτη θεση. Πιο έμπειρο μοιάζει το ρόστερ της Χιλής, χάρη στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ για τη Γερμανία, αλλά το ταλέντο των Γερμανών είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο. Λίγο νωρίτερα (18:00) το Καμερούν παίζει με την Αυστραλία. Φαίνονται λίγο καλύτεροι οι πρωταθλητές Αφρικής, όμως η απειρία τους σαν ομάδα, μπορεί να τους στερήσει πράγματα.

Στο Euro U-21, φτάνουμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Θυμίζουμε, πως οι 3 πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης που γίνεται στην Πολωνία. Την Πέμπτη, οι Άγγλοι παίζουν με τους Πολωνούς και με νίκη βγαίνουν πρώτοι, ενώ την ίδια ώρα η Σλοβακία παίζει με τη Σουηδία. Οι Σλοβάκοι έχουν 3 βαθμούς, οι Σουηδοί έχουν 2 και οι πρώτοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθούν στα ημιτελικά αν τελικά τερματίσουν δεύτεροι.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
passanikolakis3-anoikta-8.2.2023.jpg
Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν την ημιτελή παράδοσή τους - Γ. Χ. ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΘΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-100351.png
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! Μια κοινή φωνή - έκκληση σε στήριξη, από τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα

omilos2.webp
Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Μοντεσκιέ στο νησί μας σήμερα;

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-091737.png
Αντώνης Γιαννικουρής: «Η αρχιτεκτονική συνδέει την επιστήμη, την τέχνη και την ιστορική μας ταυτότητα»

Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 12:15ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας