Ανακοινώθηκε από την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. το πρόγραμμα του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω από 16 έως 18 Ιουνίου με τη συμμετοχή φυσικά του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, του Άρη, του Άτλαντα Αθηνών και του Π.Α.Σ.Κ.Α. Στην πρεμιέρα, την προσεχή Παρασκευή, η ομάδα μας θα παίξει με τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στη συνέχεια με τον Άρη και την Κυριακή με τον Άτλαντα Αθηνών.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(16/06):
(18:00): Άτλας Αθηνών- Άρης
(20:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Γ.Σ. Δωδεκάνησος
ΣΑΒΒΑΤΟ(20/06):
(17:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Άτλας Αθηνών
(19:00): Άρης- Γ.Σ. Δωδεκάνησος
ΚΥΡΙΑΚΗ(21/06):
(16:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας Αθηνών
(18:00): Άρης- Π.Α.Σ.Κ.Α.
(20:00): Τελετή- λήξης/ Απονομές
Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε στη σπουδαία διοργάνωση της Κω. «Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, τους κορυφαίους αθλητές, τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, του πιο συναρπαστικού αθλήματος των Παραολυμπιακών Αγώνων. Τους κορυφαίους του μπάσκετ με αμαξίδιο. Στην πορεία τους μέχρι σήμερα, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, μας έχουν χαρίσει συγκλονιστικούς αγώνες, σημαντικές διακρίσεις, ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Με πολύ μεγάλη περηφάνια, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στέκεται και πάλι δίπλα στους πρωταθλητές, ως συνδιοργανωτής του filal four της Κω. Συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην στήριξη του αθλήματος και στην διάδοση του μηνύματος που στέλνουν οι αθλητές, κάθε φορά που αγωνίζονται. Στοχεύουν στην κορυφή, αλλά για όλους εμάς, στη συλλογική μας συνείδηση, είναι ήδη πρωταθλητές, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας. Είναι οι πρωταθλητές της ζωής, παράδειγμα αγωνιστικότητας, κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια που κατάφεραν να ξεπεράσουν, για να πετύχουν το αδιανόητο. Αυτό είναι το μεγάλο, το ανεκτίμητο μάθημα ζωής, που μας προσφέρει κάθε αγώνας τους, πέρα από ένα συναρπαστικό θέαμα, που αξίζει όλοι να παρακολουθήσουμε. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα, στους προπονητές τους, στις οικογένειές τους, σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε εκείνους που έφτασαν στο final four. Θα είμαστε όλοι εκεί, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας, για να μοιραστούμε την εμπειρία της κατάκτησης της κορυφής».
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας