NOZ: Η Ελλάδα ξυπνάει τη λαχτάρα των γερμανών τουριστών

Τουρισμος Παρασκευή, 12η Μαΐου 2017
4d5daa07f53216b2a3d4bcb419f19fad.jpg
Συνεχίζονται τα κολακευτικά δημοσιεύματα στη Γερμανία για τον ελληνικό τουρισμό ενόψει της καλοκαιρινής σαιζόν, με τις προβλέψεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές. «Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός ανθεί όσο ποτέ – και η ποικιλία σε νησιά είναι μεγάλη.

Θέλετε κάτι κλασικό; Κρήτη, Ρόδο, Κω ή Κέρκυρα; Ρομαντικές διακοπές στη Σαντορίνη; Ή μήπως πάρτι στη Μύκονο;», γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Neue Osnabrücker Zeitung, επιχειρώντας να συστήσει σε αρχάριους ως προς την Ελλάδα τουρίστες τα ποικίλα είδη καλοκαιρινών διακοπών που μπορούν να απολαύσουν στη χώρα.

Όπως γράφει η NOZ, «η Ελλάδα ξυπνάει τη λαχτάρα των γερμανών τουριστών. Το φετινό καλοκαίρι αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο. Η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός της σαιζόν, λένε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Τα ελληνικά νησιά προσφέρουν καλοκαιρινές διακοπές σχεδόν για όλα τα γούστα. Και διαφέρουν πολύ μεταξύ τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 5:52ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency