Ενημερώθηκαν πρωινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Νισύρου και Κω από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ σκάφους «MAYLA» σημαίας Τουρκίας με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, λόγω θραύσης ιστίου και βλάβη στη μηχανή στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Νισύρου.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε από το λιμάνι «ΠΑΛΛΩΝ» Νισύρου το Α/Κ σκάφος «ΔΕΣΠΟΙΝΑ» Ν. Κω 143 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το ανωτέρω ιστιοφόρο με ασφάλεια στο λιμάνι της Νισύρου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «MAYLA» αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας