Αντίθετη στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων η ΑΒ Βασιλόπουλος

Οικονομια Τετάρτη, 3η Μαΐου 2017
3af2349f5c12e22c4d1e9ee7613ec50f.jpg
Ξεκάθαρη είναι η θέση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαφωνεί ρητά με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 εβδομάδες του χρόνου και θεωρεί επαρκές το υπάρχον νομικό πλαίσιο».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος θεωρεί πως «η όποια συζήτηση για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, πλέον των προβλεπόμενων από το νόμο 8 εβδομάδων, έχει νόημα μόνο σε τουριστικές περιοχές όπου η ζήτηση είναι αυξημένη και αυτό κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου κάθε περιοχής».

Επίσης, σημειώνεται ότι «οποιαδήποτε συσχέτιση της ΑΒ Βασιλόπουλος με άλλου είδους τοποθετήσεις επί του θέματος αποτελεί παραφιλολογία και είναι ανυπόστατη».
Ημερησία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2:48ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency