ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω σας ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη {ΦΕΚ 1166 τεύχος Β/4-4-2017}), την περίοδο του Μαΐου δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.
Η οποιαδήποτε αναγγελία Εκπτώσεων (SALES), η αναγραφή ποσοστών( π.χ. -30%,-40%) εκ μέρους των καταστημάτων απαγορεύετε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21 ν. 4177/2013). Σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού μέχρι το 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, επιτρέπονται η προσφορές (OFFERS) (νόμος 4177/2013 στο άρθρο του 15 παρ. 4 & 5) , συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα (10) συνεχόμενες ημέρες, εφόσον αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων (όχι ποσοστά) σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου
''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''
Δείτε τις περιοχές.
Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.