ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - 2.167 € για την Κω η τιμή ανά κράτηση στο πρώτο τρίμηνο του 2017

Τουρισμος Πέμπτη, 20η Απριλίου 2017
78e9bead715a57a828e0afa8bbaba019.jpg

Την μεγαλύτερη μέση τιμή ανά κράτηση στο HolidayCheck, στο πρώτο τρίμηνο του 2017, εμφανίζει η Ρόδος, συγκρινόμενη με την Κω, η οποία ακολουθεί στην δεύτερη θέση, την Κρήτη που βρίσκεται στην τρίτη θέση και την Κέρκυρα που ακολουθεί στην τέταρτη θέση.Και οι τέσσερις προορισμοί, εμφανίζουν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2016.

Πιο αναλυτικά, η τιμή ανά κράτηση για τη Ρόδο ανήθε στο πρώτο τρίμηνο του 2017 στα 2.174 €, έναντι 1.839 € στο περυσινό τρίμηνο. Η Κως ακολουθεί πολύ κοντά με 2.167 €, η Κρήτη με 2.077 € και η Κέρκυρα με 1.909 €. Παράλληλα η ημερήσια τιμή είναι 93,6 € για τη Ρόδο, 89,43 € για την Κω, 86,76 € για την Κρήτη και 81,45 € για την Κέρκυρα.

Ωστόσο, η Κρήτη βρίσκεταi στην πρώτη θέση όσον αφορά στην μέση διάρκεια του πακέτου. Συγκεκριμένα το μέσο πακέτο στην Κρήτη στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ήταν 9,9 ημέρες, έναντι 10 ημερών πέρυσι, στην Κέρκυρα 9,8 ημέρες, έναντι 10 πέρυσι, η Κως με 9,7 ημέρες, έναντι 9,8 πέρυσι και η Ρόδος με 9,65 ημέρες, ένανγι 9,7 πέρυσι. Διαπιστώνεται ότι σε όλους τους προορισμούς, υπάρχει μια μικρή μείωση της διάρκειας του πακέτου.

Τέλος, από τα στοιχεία προκύπτει και σημαντική αύξηση των έγκαιρων κρατήσεων, κυρίως λόγω της μεγάλης ζήτησης για Ελλάδα εφέτος.

http://money-tourism.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
limenikonew.png
Θάνατος 82χρονου Πολωνού λουόμενου στην Κω

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Μαστιχαρίου.

astynomia-1-(1).jpg
ΚΩΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν στην Κω τρία μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 12.760 ευρώ, 820 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλωτό σκάφος κ.α.

29152323.jpg
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ομίλου Κυπριώτη με την HIG

Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2:31ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency