ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Σεμινάριο «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» σε Πάτμο - Λέρο και Κάλυμνο

Κοινωνια Τετάρτη, 5η Απριλίου 2017
4d952ee031482820d4381b37271ca83d.jpg

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ», θα υλοποιήσουν τον Μάιο 2017, το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π., σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης σε Πάτμο, Λέρο,Κάλυμνο.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα (π.χ εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, καφέ, μπαρ, κυλικεία, καντίνες, σουπερ/μινι μάρκετ, ξενοδοχεία με εστιατόριο ή με ετοιμασία πρωινού κ.α). Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε κάθε νησί που θα γίνουν τα σεμινάρια κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει κόστος 80€ (50€ το κόστος του σεμιναρίου και 30€ το παράβολο για τις εξετάσεις του ΕΦΕΤ), το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ το αργότερο 5 ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου.

Οι ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί μέσα στονΜάιο 2017 είναι :

~στην Πάτμο, Παρασκευή 5 Μαΐου απόγευμα & Σάββατο 6 Μαΐου πρωί

Εξέταση ΕΦΕΤ : 12 Μαΐου _ Πνευματικό Κέντρο Πάτμιων

~στη Λέρο, Σάββατο 6 Μαΐου & Κυριακή 7 Μαΐου απόγευμα

Εξέταση ΕΦΕΤ : 11 Μαΐου _ Αίθουσα Συλλόγου Εμπόρων Λέρου, Λακκί

~στην Κάλυμνο, Δευτέρα 8 Μαΐου & Τρίτη 9 Μαΐου απόγευμα

Εξέταση ΕΦΕΤ : 13 Μαΐου_ Παράρτημα Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Νομικού Καλαβρού

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο: www.kek-gennimatas.gr/efet έως την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 1:00 μμ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, τηλ: 2241044280, 2241044288

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-23-100351.png
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! Μια κοινή φωνή - έκκληση σε στήριξη, από τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα

omilos2.webp
Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Μοντεσκιέ στο νησί μας σήμερα;

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-091737.png
Αντώνης Γιαννικουρής: «Η αρχιτεκτονική συνδέει την επιστήμη, την τέχνη και την ιστορική μας ταυτότητα»

Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

file_000000008e8881f48805683195352030.png
FACE TO FACE | Η Κωνσταντίνα Σβύνου στο νέο επεισόδιο του Kosnews24 το Σάββατο 24 Οκτωβρίου!

Η Συντονίστρια της ΠΕ Κω και Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, είναι η καλεσμένη του Γιώργου Λιοδάκη στο νέο επεισόδιο της πολιτικής εκπομπής Face to Face του Kosnews24

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 10:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας