ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
τις επιχειρήσεις της Κω και της Νισύρου που παράγουν ή/και μεταποιούν τοπικά προϊόντα όπως προσέλθουν σε μία πρώτη συνάντηση εργασίας με θέμα την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Κω (Μαρμαρωτό).
Πληροφορίες: Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Δ.ΕΤ.Α.Π., τηλ 2241044280, info@detap.gr
Δείτε φωτογραφίες από το φουσκωτό του λιμενικού στο οποίο το ταχύπλοο προσέκρουσε από τη δεξιά πλευρά - Ο δουλέμπορος χειριστής «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»
Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες, ανοικτά της Χίου. Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων