Στην Κάλυμνο σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος για την 7η Μαρτίου

Πολιτικη Δευτέρα, 6η Μαρτίου 2017
a460d302ec657dea621ca4a9c31acf57.jpg

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου, στο νησί της Καλύμνοu με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 7ης Μαρτίου, προβλέπεται και επίσκεψη στην ακριτική Ψέριμο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τόσο τον οικισμό προκειμένου να συναντηθεί με τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, όσο και το Οχυρό της Ψερίμου.

Αναφορικά με την επίσκεψη στο Οχυρό της Ψερίμου, θα είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Δημοκρατίας το επισκέπτεται .

Να θυμίσουμε ότι τον οικισμό της Ψερίμου τον έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν δύο Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Ο αείμνηστος Κωστής Στεφανόπουλος το καλοκαίρι του 1996 και Κάρολος Παπούλιας στις 6 Ιανουαρίου 2014.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας που θα επισκεφτεί το Οχυρό της Ψερίμου και μάλιστα σε μία περίοδο που οι Τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή μας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ήδη οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού άρχισαν τις προετοιμασίες για την υποδοχή του Προέδρου υψώνοντας απ’άκρη σ’ άκρη ,σε όλους του βράχους Ελληνικές σημαίες.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που μας έστειλε η φίλη του kalymnos-news.gr Φωτεινή Τρικοίλη.

kalymnos-news.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-22-175455.png
Το πρόγραμμα του 8ου Kos 3X3 Basketball Festival

Από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, η Πλατεία Ανταγόρα μετατρέπεται ξανά στο επίκεντρο του αθλητισμού.

nosokomeio4.jpg
Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Κω

Προς την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Βορείου Δωδεκανήσου και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κω  «Ιπποκράτης»!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 12:23ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency