Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’ Το Δημοτικό Συμβούλιο, με ευρεία πλειοψηφία , αποφάσισε χθες τη συστράτευση και τη στήριξη του Δήμου Κω στην προσφυγή των φορέων του νησιού εναντίον της δημιουργίας κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου στο νησί.
Η ευρεία πλειοψηφία έχει διαπαραταξιακό χαρακτήρα, ενώνει όλους τους Κώους, σηματοδοτεί την ενότητα και τη συλλογική δράση.
Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων λειτούργησαν ως Κώοι και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Αποκαλύφθηκαν όμως και εκτέθηκαν για μία ακόμα φορά όλοι αυτοί που δε νοιάζονται για την Κω. Αυτοί που εκτελούν εντολές, αυτοί που τους καθοδηγεί το μένος και ο παραλογισμός εναντίον της δημοτικής αρχής και του ίδιου του νησιού και αυτοί που αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό ως επικερδή επιχείρηση.
Όλοι αυτοί είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι, είναι οι ίδιοι που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του hot spot.
Όλοι αυτοί απομονώθηκαν, είναι μια θλιβερή μειοψηφία που αποδοκιμάστηκε και θα αποδοκιμαστεί ακόμα πιο ηχηρά από τους πολίτες.
Οφείλουμε να εξαιρέσουμε την έντιμη θέση τόσο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μυλωνά όσο και της Επικεφαλής της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ κας Μακρή που η διαφορετική τους άποψη δεν συνδέεται με ταπεινά και ευτελή κίνητρα.
Ο στόχος που αποτελεί καθολικό αίτημα όλων των πολιτών της Κω είναι να βγει το νησί μας έξω από τον χάρτη των hot spot.
Η Κως είναι και θα παραμείνει τουριστικός προορισμός.’’
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου, αγροκτήματα και παραγωγικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων, γνώσης και εμπειριών
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας νέες ευκαιρίες γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στους κατοίκους των νησιών
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας