Διακήρυξη από την Β΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για την προμήθεια μεταλλικών κλινών για το προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης στην Κω.
Με συνοπτικό διαγωνισμό προχωρούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια διώροφων μεταλλικών κλινών (κρεβατιών) μέχρι πεντακοσίων είκοσι εννέα (529) τεμαχίων που θα χρησιμοποιηθούν από τους κρατούμενους της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης Κω.
Το κόστος ανέρχεται στις 45.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%), με την εν λόγω δαπάνη να χρηματοδοτείται από δωρεά της Δημοκρατίας της Τσεχίας.
Σημαντικό είναι να σημειώσουμε το όρο που υπάρχει στο διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο ο ανάδοχος έχει υποχρέωση για εξάντληση του ανωτέρω χρηματικού πόσου με την προμήθεια & παράδοση μεγαλύτερου αριθμού των πεντακοσίων είκοσι εννέα (529) διώροφων κλινών εφόσον επαρκεί το χρηματικό ποσό !
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας