Δείτε την επιστολή Φορέων της Κω στο Δημοτικό Συμβούλιο,για το προαναχωρησιακό. Ζητούν να συνεδριάσει το Δ.Σ.

Πολιτικη Τρίτη, 21η Φεβρουαρίου 2017
a51d5ca090dfbe5c1bb38df8024b5aae.jpg

Επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κω έστειλαν Φορείς του νησιού (Ένωση Ξενοδόχων Κω, Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νήσου Κω, ΤΕΕ Κω, Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου- Παράρτημα Κω και άλλοι) με την οποία ζητούν την άμεση σύγκληση τακτικού Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης μεταναστών στην Κω.Οι φορείς μέσω της επιστολής τους δηλώνουν ότι ,θα στηρίξουν το Δήμο Κω εάν προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα ή αποφασίσει να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης μεταναστών στην Κω.

Το kosnews24 εξασφάλισε και δημοσιεύει παρακάτω την επιστολή

'' Κύριε δήμαρχε,

Μετά τη συνάντηση της 17ης Φεβρουαρίου και την κατάθεση απόψεων από τους φορείς σε σχέση με τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στην Κω, σας δηλώνουμε πως στην περίπτωση που ο Δήμος Κω αποφασίσει να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης δημιουργίας του προαναχωρησιακού κέντρου στην Κω ή στην περίπτωση που για τον ίδιο λόγο αποφασίσει να προσφύγει στο Συμβούλιο Της Επικρατείας, εμείς ως φορείς θα συνυπογράψουμε και θα στηρίξουμε την πράξη αυτή.

Ως εκτούτου ζητούμε την άμεση σύγκληση τακτικού Δημοτικού Συμβουλίου

Οι συνυπογράφοντες ''

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kosnews24 φορείς του νησιού θα καταθέσουν,εντός των ημερών, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και θα προβούν σε κάθε απαραίτητη δικαστική ενέργεια, προκειμένου να μην γίνει το Προαναχωρησιακό κέντρο στην Κω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
36 °C
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 4:30ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency