Η κ. Μαρία Κρητικού νέα Διοικητής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω

Πολιτικη Τετάρτη, 8η Φεβρουαρίου 2017
75760e7d5e78777027021b98c2e60d19.jpg

Εκδόθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ΦΕΚ ανάληψης καθηκόντων των διοικητών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου, Σάμου, Λέρου, Κω και Φυλακίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Θεόφιλος Τσιγκαλάγης διορίζεται διοικητής του ΚΥΤ Χίου, η Μαρία Κρητικού αναλαμβάνει τη θέση στο ΚΥΤ Κω, ο Βασίλειος Μιγγιάνης διορίζεται στο ΚΥΤ Λέρου, η Μαρία- Δήμητρα Νιούτσικου θα είναι η διοικήτρια του ΚΥΤ Σάμου και η υπάλληλος του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου, Ειρήνη Λογοθέτη, θα είναι η νέα διοικήτρια του ΚΥΤ Φυλακίου.

Η θητεία των διοικητών είναι για ένα έτος και μπορεί να παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και έπειτα να παραταθεί εκ νέου ή να ανανεωθεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 6:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency